#Yatirimi tavsİye ederİm!

Sütlü Pamuk Ekmekcikler 03:29

Sütlü Pamuk Ekmekcikler

malzemeler 200 mililitrelik su bardağı Hamur için: Yarım paket yaş maya 1 su bardağı ılık süt Yarım çay bardağı şeker 1 paket vanilya şekeri 1 yemek kaşığı bal 1 çay kaşığı tuz 2 adet yumurta Yarım çay bardağı eritilmiş ..

Yumuşacık Kabarmış Kek Tarifi 02:53

Yumuşacık Kabarmış Kek Tarifi

malzemeler 5 büyük yumurta (oda ısısında) 350 gr şeker (2 su bardağı) 200 ml sıvı yağ (1 su bardağı) 200 ml süt kreması veya süt (1 su bardağı) 315 gr un (2 su bardağı + 3/4 su bardağı) 1 paket vanilya 1 paket kabartma t..

Amerikan Kurabiye Tarifi ( Soft Cookie) 01:40

Amerikan Kurabiye Tarifi ( Soft Cookie)

malzemeler: 125 gr yumuşak tereyağ ( margarin de olabilir) 1,5 kahve fincanı esmer şeker 2 yumurta 5,5 kahve fincanı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 4 tepeleme çorba kaşığı damla çikolata Hazırlanışı; 1.Yoğurm..

Tahinli Kurabiye Tarifi 03:30

Tahinli Kurabiye Tarifi

malzemeler Yarım paket tereyağı (125 gr) 1 küçük çay bardağı sıvı yağ (100 ml) 1 küçük çay bardağı yoğurt 1 yumurta sarısı 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un İç malzemesi: 1 su bardağı tahin (200 ml) 1 su bardağı ince..

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

Tart Kek Tarifi 01:16

Tart Kek Tarifi

Muhallebili Tart Kek İçin Gerekli Malzemeler; Keki İçin : 2 yumurta 1 buçuk çay bardağına yakın şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 2 çay bardağı un 1 çay bardağı süt 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu Muhallebisi İçin..

1 Tepsi Tatlı Yedi Bugün İştahım Yok Dedi 06:01

1 Tepsi Tatlı Yedi Bugün İştahım Yok Dedi

Selam aleyküm değerli dostlar bir videoda yine sizlerle birlikteyiz Tosun babamın canı tatlı çekmiş oğlum gelirken biraz tatlı alda gel dedi bende 1 tepsi aldım geldim çekimler bitene kadar tepsi de bitti kameraman her z..

  • JET TV tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 İmam Sarığı Tarifi 09:31

İmam Sarığı Tarifi

Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi toz seker 1 su bardagi dolusu un 1 cay bardagi süt 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi kakao(kekin sade olmasini istemiyorsaniz kakao yerine un ..

Dana Antrikot Nasıl Yapılır 02:09

Dana Antrikot Nasıl Yapılır

1.yarım su bardağı zeytinyağı, 1 çay kaşığı kadar balzamik sirke, taze biberiye, karabiber, 2 diş ezilmiş sarımsak ve tuz uygun bir kapta karıştırılır. 2.Antrikot ya da bonfile etler bu karışıma bulanır. 3.Daha sonra üz..

Gül Baklavası Nasıl Yapılır 06:36

Gül Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler: (yaklaşık 25-30 adet için) (İsterseniz hamuru malzemeleri iki katına çıkarıp fazlaca hazırlayabilirsiniz. İlk deneyeceklere ufak ölçüden aşlamalarını tavsiye ederim) 1 yumurta yarım çay bardağı sıvıyağ yarım..

Çağla Şikel - Cilt Bakımı Rutinim Kil Maskesi Güzellik Bakım 10:29

Çağla Şikel - Cilt Bakımı Rutinim Kil Maskesi Güzellik Bakım

Cildimi herkes kadar ben de önemsiyorum. Bunun için de cilt bakımı rutinimi aksatmamaya özen gösteriyorum. Aynı zamanda yeni ürünler keşfetmeye hep açığım. Cildime en uygun kil maskesini bulabilmek için onlarcasını dened..

1 Saatte Akşam İftar Menüsü Biberli Et Sote Zeytinyağlı Bulgur Pilavı 10:00

1 Saatte Akşam İftar Menüsü Biberli Et Sote Zeytinyağlı Bulgur Pilavı

1 Saatte hazır 3 çeşit yemek ile sofranızı donatın. Biberli et sote, zeytinyağlı bakla ve bulgur pilavı.. Nefis sağlıklı ve pratik akşam menüsünü nasıl planlayıp hazırladığımı videodan izleyebilirsiniz.Biberli Et Sote iç..

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi 02:42

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi

500 g haşlanmış Nohut, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, Yarım çay kaşığı toz karabiber, Yarım çay kaşığı toz zencefil, Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber, Yarım çay kaşığı kişniş, Yarım çay kaşığı kimyon, Yarım çay kaşığı muskat..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır 01:20

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır

Malzemeler: 1 kg hamsi 1 tatlı kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı mısır unu Tuz. Pilav için 1 su bardağı pirinç 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı çam fıstığı 1 yemek kaşığı kuş üzümü 1/2 çay kaşığı..

Mısır Ekmeği Tarifi 03:42

Mısır Ekmeği Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2,5 su bardağı mısır unu, 1 paket kabartma tozu, Tuz. Benden en çok istenen tariflerden biriydi Mısır Ekmeği. Daha önce yapmayı denediyseniz veya nasıl y..

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik 02:10

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik

Bu aralar ortalıkta büyük bir grip salgını var maalesef eşimde bu hastalığa yakalandı bende onun için doğal bir antibiyotik yaptım :) herkese tavsiye ederim ilaçtan daha etkili üstelik doktorlar her fırsatta antibiyotik..

Kışlık Kayısı Suyu Tarifi 01:48

Kışlık Kayısı Suyu Tarifi

Malzemeler: 2 kg olgun taze Kayısı, 1,5 su bardağı şeker. Kış sebzelerini zaten severek tükettiğimiz için tüm yazlık sebzeleri kışa taşıma gibi bir çabam olmuyor. Sadece kışın sofraları biraz daha çeşitlendirmek için bir..

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi 04:55

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi

PASTANE POĞAÇASI MALZEMELER Yarım paket margarin veya tereyağ 1 çay bardağı mısırözü yağı 2 adet yumurta 1 bardak süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Aldığı kadar un (Yaklaş..

Reyhan Şerbeti Tarifi 02:18

Reyhan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 1 demet reyhan, 1 su bardağı şeker, 1 adet limonun suyu, 3 lt kaynar su. Limonata, komposto, şerbet... Elimin altında içeceğe dönüştürülecek bir şey bulduğum anda affetmiyorum. Reyhan Şerbeti Tarifi de bu so..

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliyor 04:06

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliy

2004 yılında bir yakının koşmaya teşvik etmesiyle 17 senedir işine koşarak gidip gelen 42 yaşındaki sağlık memuru Musa Akbulut, bu sayede kendini dinç hissettiğini ve işine daha iyi odaklandığı söyledi. Ondokuz Mayıs Üni..

MUĞLA - Marmaris'te orman yangınında evleri yanan Şahin çifti yeni yuvalarına kavuştu 03:57

MUĞLA - Marmaris'te orman yangınında evleri yanan Şahin çifti yeni yuv

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında evleri yanarak kullanılamaz hale gelen İlyas Şahin ile eşi Günay Şahin, yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Osmaniye Mahallesi'nde yaşayan ve 29 Temmuz'da ba..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Şoförünü Yakalayamayınca Arabayı Parçalayan Şehir Magandaları 01:35

Şoförünü Yakalayamayınca Arabayı Parçalayan Şehir Magandaları

Park edemezsin, ederim tartışmasından çıkan bir olay ve sonucunda parçalanan araba..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alişan - Bitanem 02:23

Alişan - Bitanem

Bir türküm olsun ağıtlar yakan Bir sözüm olsun destanlar yazan Bir gülüm olsun solmadan dursun Hiç kırılmasın koparılmasın Bi tanem deli gibi severim seni ben Özüm gibi severim seni ben Bu canıma can ederim inan b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevgilimle Eski Vine'larımızı İzledik - Alper Rende 16:25

Sevgilimle Eski Vine'larımızı İzledik - Alper Rende

Vay bee, ne günlerdi. Nerden bilebilirdim ki 6 saniyelik videoların bu denli hayatımı değiştireceğini? İyi ki her zaman hayallerimin peşinden koşmuşum ve bu yolu bırakmamışım. Bu yolda beni hiç bir zaman yalnız bırakmadı..

  • JET TV tarafından
  • 191 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu 03:57

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu

Adem Gümüşkaya – Umrumda Olur Mu Şarkı Sözleri Kavga Dövüş Bize Göre Miydi Sevgilim. Kırdın Da Ne Oldu Sanki. Maksadını Çözemeden Yoruldum Bittim. Kalsaydın Ölür Müydün Ki ? Sana Neler Harcadı Kalbim. Delisin Ya Anlamad..

Barış Akarsu - Yollarda bulurum seni 04:07

Barış Akarsu - Yollarda bulurum seni

Olmasanda yanımda Olmasanda birlikte Hiç istemezsem bile Yaşarım ben seni Yollarda bulurum seni Takvimlerden çalarım seni Dans ederim hayalinle Yine de yaşarım seni Yanlız kalırım sanma Mutsuz olurum sanma Ya..

Yollarda Bulurum Seni  - Haluk Levent 04:29

Yollarda Bulurum Seni - Haluk Levent

Olmasanda yanımda Olmasanda birlikte Hiç istemezsem bile Yaşarım ben seni Yollarda bulurum seni Takvimlerden çalarım seni Dans ederim hayalinle Yine de yaşarım seni Yanlız kalırım sanma Mutsuz olurum sanma Yaşarım doy..

  • PengoTV tarafından
  • 4.907 görüntüleme
  • 8 yıl önce